Basta met de beren!

Ongeveer een half jaar geleden gaf ik mijn eerste boek, een dichtbundel uit. ‘In voor- en tegenwind, Wendy van der Aar’. Dat heeft er voor gezorgd dat één van mijn dromen werkelijkheid is geworden!

Ik heb het zo lang uitgesteld, echt geloof me… Was het door koudwatervrees? Door spoken uit het verleden? Of door de beren op de weg? Wat als het niet lukt? Wat als ik faal? Ook een oude bekende ‘oud zeer’ kwam om de hoek gestuveld. En toen, precies daar kwam de ommekeer en sprak ik mezelf toe.

Niets of niemand vertelt mij wat ik wel of niet kan of waard ben! En die droom die ‘uitkwam’ Dat was niet door een ander, of doordat ik een goede coach of gids heb. Nee, dat kwam door het handjevol mensen die in me geloven, mijn gedichten mooi vinden en het daadwerkelijk wilde kopen om werk van mij te hebben èn het te lezen! Sommigen geven het zelfs cadeau aan een ander. Wat een mooi gebaar om woorden, gedichten aan een ander te geven. Dus… wat als het wel lukt?!

Tot slot wil ik zeggen ‘geloof in jezelf, geef niet op en geloof niet (altijd) wat een ander vind of zegt. En bovenal… ‘basta met de beren’! Op naar jezelf, je eigen geluk, zonder grenzen🍀

Gedichten ‘In voor- en tegenwind’. Wendy van der Aar

14,95 ex verzk. ISBN 978-94-645-0884-0 w.r.vanderaar@outlook.com

Een gedachte over “Basta met de beren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s