De Haarlemse Dichtlijn

De afgelopen week was het een prachtige week om eens iets nieuws uit te proberen. Het verlangen om gelijkgezinden te ontmoeten. De wereld van het dichten en dichters van dichtbij mee te maken en het werk te aanschouwen. Dus ik gaf me, in eerste instantie, als publiek op en het laatste moment bedacht ik me om voor te dragen.

Ik heb het over De Haarlemse Dichtlijn in het verhalenhuis. Dus met moed in mijn schoenen en knikkende knieën, o nee, dat viel eigenlijk wel mee, ik overdrijf een tikkeltje. Het was spannend maar bovenal echt leerzaam en leuk. Het mooiste vond ik, persoonlijk, dat de rust en sfeer als aanmoediging werkte. Daarbij hielp het enthousiaste onthaal en de geruststelling van Anneruth Wibaut, als host/presentator van de avond, Het mooie is datgene wat verbindt om met elkaar te delen. Maria Barnas was die avond als Alkmaarse stadsdichter aanwezig. Zij droeg ook voor waarop wij een antwoord/reactie op haar gedicht gaven in een carrousel.

De Haarlemse Dichtlijn.
Ik als debutante vanaf het podium, sprekend voor het publiek 📖
Spannend, leuk en indrukwekkend met zoveel dichtende zieltjes bij elkaar.

De avond proeft naar meer. Een rijk smaakpalet en dat doet me denken aan een heerlijke rijke wijn. Een met een krachtige, stevige dronk en diversiteit tonen… Santé, proost op het leven 🍷

Liefs en met creatieve groet, Wendy

Advertentie

4 gedachten over “De Haarlemse Dichtlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s